Полицаи с благороден жест към деца на свои колеги (снимки)

Полицаи с благороден жест към деца на свои колеги (снимки)

По 800 лева получиха 4 деца на починали служители на ОД на МВР-Монтана. В навечерието на Коледните празници финансова подкрепа получиха 15-годишната Елица и 14-годишният й брат Димитър, деца на мл. полицейски инспектор от Участък Чипровци, 19-годишната Дария, дъщеря на починала служителка на РУ Вършец и 21-годишният Денислав от Берковица, син на починал служител. Връчи им ги ст. комисар Пламен Томов, който им пожела независимо от трудностите, да следват мечтите си.

Елица и Димитър продължават средното си образование в Монтана, а Дария и Денислав са студенти в столицата. 


Двете дъщери на граничен полицай от Лом, загинал по време на командировка в тежка автомобилна катастрофа на пътя Бяла-Русе, са от 86-те деца от цялата страна, които участват в националната  благотворителна кампания на МВР.

Средствата са събрани при традиционна благотворителна кампания на дирекцията, която се провежда за 16-та поредна година. Благотворителната инициатива за децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг полицаи и пожарникари е целогодишна, средства се набират чрез кратък номер 1866. Може да го направите и вие.
Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.