Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - Постановки за деца и възрастни в Драматичен театър „Драгомир Асенов“-Монтана
Понеделник, Март 08, 2021
Постановки за деца и възрастни в Драматичен театър „Драгомир Асенов“-Монтана

В петък, 26 февруари, от 18:00 часа Драматичен театър „Драгомир Асенов“-Монтана ще представи детското представление „Приказка за слънцето“ от Ирина Димитрова с участието на Тихомир Иванов, Асен Таков, Димитрина Проданова и Мила Тополова. Радостната детска приказка ще се играе отново и на 27 февруари, събота, от 11:00 часа.

На 2 март, вторник, любителите на театралното изкуство ще могат да видят най-новото заглавие от афиша на монтанския театър – трагикомедията „Паметта на водата“ от Шийла Стивънсън. Режисьор на постановката е професор Елена Баева, а в ролите участват актьорите Мила Топалова, Микаела Берчева, Димитрина Продонова, Стефан Милков и Тихомир Иванов. Началото е в 19:00 часа.

И трите представления се играят в Зала „Клуб на актьора“, която е отоплена, а в нея се допускат до 30 процента от капацитета на залата.