Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - Подкрепа за децата на загинали и пострадали служители на МВР
Сряда, Май 12, 2021
Подкрепа за децата на загинали и пострадали служители на МВР

14-годишната Ния и 7-годишната Никол, дъщери на граничен полицай от Лом, загинал по време на командировка в тежка автомобилна катастрофа на пътя Бяла – Русе, са две от 89-те деца от цялата страна, които получиха по 400 лева за Великден от благотворителна кампания на МВР. Шестима зрелостници от София, Плевен, Пловдив и Сливен, пък получиха по 800 лева.

Каузата да дарим грижа и внимание на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебния дълг полицаи и пожарникари продължава да ни обединява, независимо от трудностите, пред които обществото ни се изправя през последната година. Благородните жестове в дни на изпитания отново осигуриха възможност за предоставяне на финансова подкрепа на децата, споделящи обща съдба.

Благодарим на хората, засвидетелствали своята подкрепа с SMS-и и финансови дарения, и на служителите на МВР, които ежемесечно даряват средства от заплатите си. Със своята безкористност те превръщат загрижеността в действие.