Танцова формация Dance machine с две призови места в Национален брейк турнир

Танцова формация Dance machine с две призови места в Национален брейк турнир

Танцова формация „Dance machine” към Общински младежки взе участие в Национален брейк турнир. Той се проведе през почивните дни в столичната зала „Арена Армеец“.  Джейсън Русенов - bboy Jerry зае престижното второ място при юношите, а Бенедета Дженарро - bgirl Benny се нареди на трето при девойките.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Турнирът се организира за първи път от новосъздадената Българска Брейк Федерация (ББФ, която вече е лицензирана от Министерството на младежта и спорта. В състезанието се включиха представители от клубове от цяла България във всички възрастови групи. Следващата изява на танцова формация „Dance machine” е на 31 юли в Разград в турнир отново организиран от ББФ.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.