Почетен  медал  на Европейската комисия за преподавател  от  „Центъра за професионално обучение”

Почетен медал на Европейската комисия за преподавател от „Центъра за професионално обучение”

За професионалния празник на служителите на МВР, 5 юли - директорът на РДПБЗН-Монтана комисар Венцислав Райков връчи на старши инспектор Николай Николов –началник на група и преподавател в „Центъра за професионално обучение” почетен медал и значка, придружени със сертификат и благодарствено писмо от Генерална дирекция „Европейска гражданска защита и операции за хуманитарна помощ“ – звено към Европейската комисия. Старши инспектор Николай Николов е награден за ангажираността и отдадеността си при реализирането на  цикъл от международни учения проведени в град Монтана по линия на Механизма на Гражданска защита на Европейската комисия в периода от 2010 г. до 2020 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Старши инспектор Николай Николов е служител в „Центъра за професионално обучение” към РДПБЗН – Монтана от 2009 г. Завършва Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски” в град Долна Митрополия, като придобива квалификация военен инженер по летателни апарати и машинен инженер. Професионалната си кариера започва през 1993 г., като офицер по разпределение, към Министерство на отбраната. Като старши техник в група „Самолети и двигатели”, Николов е служил  в поделението в Габровница и в авиобаза в Доброславци.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.