Ново признание за малките "врабчета" от ОДК-Монтана

Ново признание за малките "врабчета" от ОДК-Монтана

Мечтите са, за да се сбъдват! Участието ни в Европейския младежки поп-рок конкурс „Сарандев“ в град Добрич е факт. И то в ХХХ-то юбилейно издание! След едномесечна селекция на участниците с видеоклипове, до финала бяха допуснати 60 участници от България, Украйна и Казахстан. От вокално студио "Детски смях при ЦПЛР ОДК "Ние, врабчетата" бяха одобрени и тримата солисти, подали заявки за участие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В изключително оспорвана конкуренция в двата конкурсни дни Магдалена Александрова успя да се пребори за II място в първа възрастова група /11-14 г./Жанета Пейна бе удостоена с III място във втора възрастова група /15 - 18 г./ Рая Атанасова получи диплом за отлично представяне. Журито бе с председател композиторът Хайгашод Агасян и членове поп-звездата Маги Джанаварова, Николай Текелиев и вокални педагози и поп-изпълнители от Украйна и Казахстан.

Участието на групата стана възможно с финансовата подкрепа на председателя на Общински съвет-Монтана инж. Иво Иванов, г-жа Румяна Александрова, която осигури част от горивото, и родителите на децата. Благодарим, че сбъдвате мечти!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.