Млад писател от Берковица влиза в „битка“ с утвърдени имена в литературата

Млад писател от Берковица влиза в „битка“ с утвърдени имена в литературата

РБ „Гео Милев“ поздравява писателят Горан Атанасов, за номинацията на книгата му „Махалата на совите“, в първи кръг на Годишните награди на ПОРТАЛ КУЛТУРА в раздел „Проза“. Младият автор от Берковица ще се състезава за престижната награда с утвърдени имена в литературата - Албена Стамболова, Алберт Бенбасат, Боян Биолчев, Георги Господинов, Георги Тенев, Керана Ангелова и Янчо Михайлов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В края на септември журито ще оповести своите „кратки номинации“ (по 4 във всеки раздел), а имената на победителите в конкурса ще бъдат обявени на официална церемония на 1 ноември, в Деня на Народните будители.

Горан Атанасов е добре познат на читателите в Монтана и активно участва в инициативи на РБ „Гео Милев“, от където му казват: Честито признание! Самата номинация е успех!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.