Робин Кафалиев представя комедията „Парен каша духа“ на сцената на Драматичен театър „Драгомир Асенов“

Робин Кафалиев представя комедията „Парен каша духа“ на сцената на Драматичен театър „Драгомир Асенов“

На 18 август, сряда, на сцената на Драматичен театър „Драгомир Асенов“–Монтана с комедията „Парен каша духа“ ще гостува разградският драматичен театър.

Това е нов, горещ, пиперлив, усмихнат и завладяващ спектакъл с участието на любимите образи от телевизионното предаване „Аламинут“ Таня Кожухарова и Робин Кафалиев, който е и режисьор на постановката.

Зрителите ще се надсмеят над житейските си грешки и ще се заредят със здравословния оптимизъм на служителите и гостите на най-веселия ресторант „Парен каша духа“.

Всеки знае българската поговорка „Парен каша духа“, която ни предупреждава, че ако един път се прецакаш, трябва много да внимаваш, за да не се разочароваш и следващия път. Но… дали се учим от опита си?

В спектакъла участват още Евгени Стефанов, Веселин Борисов, Иван Иванов, Цветана Благоева, Анна-Мария Николаевна и трупата от естрадна сцена „Низъм Хикмет“.

Комедията „Парен каша духа“ ще се играе на 18 август от 19:00 часа в Голяма зала на Драматичен театър „Драгомир Асенов“–Монтана. Билети се продават за 50% от местата.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.