ДТ „Драгомир Асенов“-Монтана открива новия сезон с премиери и за малки, и за големи

ДТ „Драгомир Асенов“-Монтана открива новия сезон с премиери и за малки, и за големи

Драматичен театър „Драгомир Асенов“ в Монтана ще открие своя 60-ти юбилеен сезон с две премиерни заглавия - детският спектакъл „Чудният свят на Ани“ и комедията „Любовни лихви“.

Най-малките зрители на театъра ще се срещнат с героите от пиесата, чийто автор и режисьор е Ирина Димитрова, „Чудният свят на Ани“. В него участват актьорите Ина Колева, Асен Таков и Димитрина Проданова. По забавен начин, с много песни и танци, малчуганите ще се запознаят с хитрушата Ани, който най-не обича да става рано за детска градина. Премиерата ще е в Зала „Клуб на актьора“ на 14 септември, вторник, от 18:00 часа, а предпремиерата на същото място и по същото време, но ден по-рано.

Първото заглавие през новия сезон за по-големите любители на Мелпомена в Монтана е комедията от Анатолий Крим „Любовни лихви“. Режисьор на постановката е Минчо Събев, художник – Тодор Деков, а в ролите участват: Тихомир Иванов, Ивайло Симеонов, Мила Топалова, Микаела Берчева, Милен Минков и детето Мадлен.

„Любовни лихви“ е съвременна пиеса, която разкрива недостатъците и

фалшивото лице на хората. Един прекупвач на откраднати мобилни телефони по съвсем случаен повод открива своята бивша любима, която го е напуснала преди време за да живее с настоящия си богат съпруг, но докъде ще доведе разплитането на този възел и кой ще се смее на финала, това е въпрос чиито отговор ще разберете, ако посетите премиерата на „Любовни лихви“. Тя ще бъде на 16 септември, четвъртък, от 19:00 часа в Голяма зала на театъра. Предпремиерата е предната вечер от 18:00 часа.

При посещение на спектаклите в театъра се спазват всички мерки за безопасност.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.