Платнация с канабис открита в землище край село Стубел

Платнация с канабис открита в землище край село Стубел

При специализирана полицейска операция в местността „Римски мост“ в землището на село Стубел е установена обработваема площ с приблизителни размери около 200 кв.м., на която са открити засадени 117 растения от вида на конопа, с височина от 1 до 3 метра. На същото място имало агрегат, водна помпа, маркуч, кофи, бидон и различни по вид градински инструменти.

На място бил заловен и 34-годишен криминално проявен и осъждан жител на Монтана, който в този момент полагал грижи за растенията. С помощта на служители от сектор „Специализирани тактически действия” при ОДМВР „грижливият“ стопанин е задържан за срок от 24 часа в полицейския арест на РУ. Образувано е досъдебно производство по чл. 354 в, ал. 1 от НК.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.