Драматичен театър „Драгомир Асенов“-Монтана обявява вход свободен на 4 октомври

Драматичен театър „Драгомир Асенов“-Монтана обявява вход свободен на 4 октомври

Със спектакъл с вход свободен Драматичен театър „Драгомир Асенов“-Монтана ще почете паметта на Мариана Димитрова, дългогодишен реквизитор и гардеробиер, която напусна този свят месеци преди да навърши 50 години.

На 4 октомври, в деня, в който тя трябваше да празнува своя юбилей, нейните колеги и приятели ще изиграят пред публиката комедията „Да докоснеш небето“, това бе последният спектакъл, в чиято реализация тя взе активно участие. Мариана Димитрова си отиде от този свят през месец април, дни преди премиерата на представлението.

В комедията „Да докоснеш небето“ участват актьорите Тихомир Иванов и Стефан Милков, а режисьор е Альоша Бехар.

Драматичен театър – Монтана кани на 4 октомври от 19:00 часа приятели на театъра да посетят представлението на спектакъла „Да докоснеш небето“. Входът е свободен.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.