Оборудване за производство на хашиш и 6,4 кг канабис иззеха от частен дом в с. Лехчево

Оборудване за производство на хашиш и 6,4 кг канабис иззеха от частен дом в с. Лехчево

В първия ден на месец октомври криминалисти от РУ Монтана и Участък Бойчиновци са провели специализирана полицейска операция срещу наркоразпространението в с. Лехчево. В хода на полицейската акция са извършени претърсвания на два адреса в селото, при които от дома на 29-годишен местен жител, криминално проявен и осъждан, са намерени и иззети 6,4 кг суха тревна маса канабис и уреди, ползвани за преработка на канабис и приготвяне на хашиш - сферичен предмет, състоящ се от прозрачен капак с дръжка, метална долна част и метална решетка.

29-годишният обитател на имота е установен и задържан в полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 ч.  По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354 а, ал. 1, изр. 1, предл. 4 от НК под наблюдението на Окръжна прокуратура-Монтана. Работата по случая продължава РУ Монтана.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.