Двама шофьори на градус заловиха през уикенда в област Монтана

Двама шофьори на градус заловиха през уикенда в област Монтана

Двама водачи на МПС, седнали зад волана след употребата на алкохол, заловиха органите на МВР през почивните дни в областта. В късния след обяд в неделя на път II-81, след КПП Лом, в района на Монтана, е спрян за проверка лек автомобил „Форд Фокус” със софийска регистрация. Направената проба с дрегер показала, че шофьорът 37-годишен софийски жител, карал с 1,95 промила алкохол.

Почти в същите норми били и показателите на 36-годишен монтански жител, който бил заловен да кара пиян „Сузуки Вагон“ с монтанска регистрация. Автомобилът му бил спрян за проверка десет минути след полунощ в неделя от служители на група за охрана на обществения ред на бул. „Александър Стамболийски“, срещу сградата на ВиК. Дрегерът отчел 1.89 промила, оказало се, че водачът е и неправоспособен.

И по двата случая в РУ Монтана е образувано досъдебно производство.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.