Монтана U15 отнесе Бдин с 11:0 и получи Купата и златните медали за шампион на зона „Враца“ (снимки)

Монтана U15 отнесе Бдин с 11:0 и получи Купата и златните медали за шампион на зона „Враца“ (снимки)

15-годишните юноши на Монтана завършиха по шампионски сезона. Момчетата на треньора Деян Димитров разгромиха с 11:0 Бдин (Видин) в последната си среща от първенството на зона „Враца“ играна на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста“. 4 гола за убедителния успех на домакините заби Кристиан Асенов, а с хеттрик се отличи Мариан Качев. Алекс Иванов се разписа на два пъти, а имената си сред голмайсторите записаха още Мони Симеонов и Захари Светлиев.

 

След края на мача отборът получи купата за първенец на зоната от председателят на Обл.С на БФС в Монтана Радой Христов, който връчи и златните медали на малките футболисти. Те бяха поздравени от директора на ДЮШ Емил Цанински и членът на УС на клуба Панталей Заков.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.