Вторник, Октомври 27, 2020
Червена Монтана си има вече собствен дом (снимки и видео)

Феновете на ЦСКА в Монтана вече си имат свои собствен дом. В петък вечерта в центъра на областния град официално бе открит Клубът на 31-кратния шампион. В него носещите червената идея в сърцето си монтанчани ще могат да се събират преди, по време и след мачове на любимия отбор.

Специално за церемонията от столицата пристигна водачът на култовия сектор „Г“ Иван Велчев-Кюстендилеца. Той бе посрещнат от десетки малки и големи привърженици на най-титулувания тим в България и от местните лидери на ЦСКА Калин Ангелов-Каспъра и Пламен Петков, които през последния месец направиха и невъзможното, за да може любимият им отбор да има свои собствен дом в Монтана.

Водещ на грандиозното шоу бе диджей Стуфи, а популярният и извън пределите на страната духов оркестър Виво Монтана, начело с неговия ръководител Пламен Крумов, поздравиха всички присъстващи с подготвено специално за случая от тях изпълнение.

„Дивизия Монтана“ е обединението на всички армейци от северозападния регион на България. Фенклубът на ЦСКА в Монтана бе основан на 15 октомври 2011 година и от тогава винаги е бил един от най-активните членове на централния „ФенКлуб Сектор Г“.