Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/cherve715/public_html/templates/gk_evonews/lib/menu/GKBase.class.php on line 96
Червен Картон - С 500 000 лева правят основен ремонт на стадиона в с. Николово (видео)
Четвъртък, Февруари 25, 2021
С 500 000 лева правят основен ремонт на стадиона в с. Николово (видео)

Модернизация на стадиона в с. Николово започва община Монтана. Това разкри на брифинг кметът Златко Живков. Проектът е на стойност 273 хил. евро и е съфинансиран от Европейския съюз чрез програма за трансгранично сътрудничество между България и Сърбия. Срокът на изпълнение е 18 месеца, като през това време ще бъде изградена дренажна и поливна система и поставена нова тревна настилка на терена с размери 100 на 65 метра. Ще бъдат направени нови трибуни и реконструирани съществуващите, така че стадионът да разполага със 180 седящи места. Ремонт на двете съблекални и по-голям паркинг, също предстоят да бъдат направени до есента на 2022 година.

„303 деца в 12 възрастови групи тренират в ДЮШ на Монтана. В момента те използват терена с изкуствена настилка, която великият Кирил Маринов подари на нашия град. Предстои да бъде подменено осветлението, защото от сутрин до 21 часа вечер това игрище е експлоатирано всекидневно“, каза още кметът Живков.