Има и такъв резултат: Левски (Лом) – Локомотив (Мездра) 16:0!

Има и такъв резултат: Левски (Лом) – Локомотив (Мездра) 16:0!

Отборът на Левски (Лом) вкара 16!!! безответни гола във вратата на Локомотив (Мездра) в междуобластния финал от турнира за купата на Аматьорската футболна лига. Двубоят се игра на неутрален терен на стадион „Христо Ботев“ в Криводол.

Само за едно полувреме юношата на Монтана Петко Петков изпрати пет пъти топката в мрежата на „железничарите“. С хеттрик за убедителния лидер в Северозападната трета лига се отчетоха Рангел Абушев и  друг кадър на монтанци Пиер Пиеров, а два гола добави Мариян Огнянов. За историческия успех на „сините“ от Лом се разписаха още Цвети Неделчев, Николай Николов и Георги Цеков.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.