С водосвет откриха турнир по мини футбол в Монтана (снимки и видео)

С водосвет откриха турнир по мини футбол в Монтана (снимки и видео)

С водосвет за здраве и късмет, отслужен от отец Николай и отец Емил, бе открит пролетният турнир по мини футбол НетСърф премиер лига-Монтана. Сред официалните гости бяха световната шампионка по парашутизъм Даниела Йорданова, която отговаря за спорта в Общината, президентът на ПФК Монтана Румен Панайотов, председателят на Обл.С на БФС Радой Христов, съдии по футбол.

Турнирът се организира се организира съвместно от Българска асоциация по мини футбол и община Монтана и с помощта на много спонсори. Идеята за него е на Петко Петков-Тано, който е международен съдия по мини футбол.

В първото издание на НетСърф премиер лига-Монтана лига ще се пуснат 14 отбора. Срещите ще се играят в балона на тенис клуб Мачбол и ще бъдат ръководени от съдии от монтанската футболна колегия. Победителят ще участва в Шампионската лига на България.

 

 

 

 

 

 


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.