Деян Валентинов не даде сет на съперниците си в турнир за 16-годишни

Деян Валентинов не даде сет на съперниците си в турнир за 16-годишни

Тенисисти от Монтана, Дряново и Враца заеха първите три места на завършилия на кортовете на спортния комплекс „ДЕРОН“ в Монтана регионален турнир за юноши до 16 години. Победител в него стана представителя на домакините Деян Валентинов. След шестмесечно отсъствие възпитаникът на ТК Мачбол не даде нито сет на своите съперници. На финала 9-токласникът от Природо-математическата гимназия се наложи с 5-4, 4-0 над Росен Петров от ТК Кристи (Дряново).

Бронзовият медал спечели Максим Ангелов от ТК Враца‘2013 след труден успех в три сета 4-2, 0-4, 10-8 над Мартин Митков (Мачбол). Медали и купи бяха осигурили за призьорите организаторите от ТК Мачбол, които благодариха на всички състезатели за проявения феърплей. Турнирът е част от календара на БФТенис.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.