Шампанско и сълзи на стадиона в Лом (снимки)

Шампанско и сълзи на стадиона в Лом (снимки)

Отборът на Левски (Лом) бе официално коронясан като шампион на Северозападната трета лига. Шефът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков връчи златните медали на футболистите, треньорите и спортно-техническия щаб. Председателите на ЗС на БФС във Велико Търново Бончо Генчев и на Обл.С на БФС в Монтана Радой Христов също поздравиха отбора. Сред официалните гости бе и собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

Първият вицепрезидент на БФС Емил Костадинов, който се очакваше да връчи купата на капитана на „сините“ от Лом Николай Христов, финтира домакините и не дойде. Това обаче не помрачи празничното настроение на стадиона в крайдунавския град. Тържествата започнаха веднага след края на срещата с Локомотив (Дряново) от XXXIII кръг на първенството спечелена с 2:0, след голове на Петко Петков (8) и Николай Николов (88). Те бяха организирани от кмета на Лом д-р Георги Гаврилов и неговия баща Гаврил Гаврилов-Гаро, който е президент на футболния клуб.

Отборът на Левски (Лом) си осигури първото място далеч преди края на сезона. Той поведе в класирането още в началото на кампанията и не допусна да бъде застигнат. Един кръг преди финалната права тимът все още не познава вкуса на загубата, като има актив от 87 точки, от 27 победи и 6 равни мача и голова разлика 84-11. "Сините" се завръщат отново е елита след пауза от 28 години.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.