И феновете на Ботев (Враца) скочиха на БФС! А тези на Монтана: Кога?!

И феновете на Ботев (Враца) скочиха на БФС! А тези на Монтана: Кога?!

Феновете на врачанския Ботев изригнаха срещу БФС след поредната подигравка с отбора им през този сезон. След говореното за увеличение на Първа лига и липсата на изпадащи, днес лъсна истината, от която може би ще пострада и отборът от града под Околчица. На всичкото отгоре се оказа, че баражът срещу софийския Септември ще се изиграе на... неутрален терен на стадион "Славия" в столицата!

Запалянковците със зелени шалчета написаха декларация, която публикуваме с минимална редакторска намеса:

„Наглост и пълно безхаберие. Тези думи описват чудесно управлението на българския футбол. Самозабравили се дебелаци, които напълно заслужават съдбата, която ги очаква. Страха от кандидатурата на Димитър Бербатов, тотално ги побърка.

Перуката се опита да се върне, човека си попийва стабилно - сигурно е забравил за оставката.

Дебелака от Овча Купел пък, когото мразят и последните 10 фена останали на стадиона, реши да няма изпадащи.

Не щеш ли Славия се спаси и групата вече няма да се увеличава. Добре си е, районите ще ги развиваме по-натам.

Не е ли конфликт на интереси обаче да си в управлението на БФС и да взимаш наем за бараж, който си решил да се играе на твоя стадион против всякаква логика? Арда е домакин в другия бараж поради по-предно класиране, а защо Септември, отбор с по-малко фенове и от Славия, ще е домакин в София на отбор с фенове, които трябва да пътуват в работен ден (за пореден път)? Поради по-задно класиране ли? 

Дебелаци, перуки, корумпирани съдии и всички около вас! Катуница ще ви се види като детска игра... И ние ще сме на първия ред, усмихвайки се!“, се казва в гневното изявление на феновете.

Отборът на Монтана също е потърпевш. Ще има ли реакция от страна на феновете?!


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.