Пъстрина вдигна купата след класика в Чипровци (снимки)

Пъстрина вдигна купата след класика в Чипровци (снимки)

Новият шампион на монтанската „А“ ОФГ Пъстрина бе награден веднага след края на мача с Миньор-Кипровец, спечелен с 3:0. На градския стадион в Чипровци гостите узакониха успеха си още преди да е изтекъл половин час, когато вече водеха с 2:0. Тони Валентинов откри резултата в 19-та мин., засичайки с глава центриране от корнер. Девет минути по-късно Борислав Алексиев се разписа от пряк свободен удар. Играещият президент на клуба Димитър Нисторов оформи класиката в 80-та мин., след самостоятелен рейд от центъра.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След последния съдийски сигнал на Емилиян Тодоров лично председателят на Обл.С на БФС в Монтана Радой Христов връчи купата на капитана на Пъстрина Петко Петков-Перуци, а след това раздаде и златните медали. Шампионският купон започна още от терена и продължи до ранни зори в любимо монтанско заведение.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.