Феро няма да води Левски (Лом) във Втора лига

Феро няма да води Левски (Лом) във Втора лига

Новият член на професионалната Втора лига Левски (Лом) остана без старши треньор. Наставникът на крайдунавския тим Ферарио Спасов е уведомил ръководството на клуба, че напуска. Това е станало веднага след гостуването на Вихър (Славяново) спечелено с 2:0 (Йордан Георгиев, Петко Петков). Като причина за това свое решение 59-годишният спец е посочил здравословен проблем.

В началото на април Спасов бе приет в болницата в Ловеч в прединфарктно състояние. Той вече е напълно възстановен, но иска да избегне емоциите, на които е подложен край тъчлинията по време на футболните срещи.

„Решението му ни изненада, макар, че аз като лекар го разбирам много добре. Ще се опитаме още следваща седмица да намерим нов треньор, защото трябва да правим и селекция с него“, заяви кметът на Лом д-р Георги Гаврилов.

Ферарио Спасов застана начело на отбора на 15 март, като замени на поста Благой Кръстанов. Под негово ръководство „сините“ от Лом записаха 13 последователни победи в първенството на Северозападната трета лига, при голова разлика 36-2 и завършиха сезона с актив от 90 точки.


Please publish modules in offcanvas position.