Феро няма да води Левски (Лом) във Втора лига

Феро няма да води Левски (Лом) във Втора лига

Новият член на професионалната Втора лига Левски (Лом) остана без старши треньор. Наставникът на крайдунавския тим Ферарио Спасов е уведомил ръководството на клуба, че напуска. Това е станало веднага след гостуването на Вихър (Славяново) спечелено с 2:0 (Йордан Георгиев, Петко Петков). Като причина за това свое решение 59-годишният спец е посочил здравословен проблем.

В началото на април Спасов бе приет в болницата в Ловеч в прединфарктно състояние. Той вече е напълно възстановен, но иска да избегне емоциите, на които е подложен край тъчлинията по време на футболните срещи.

„Решението му ни изненада, макар, че аз като лекар го разбирам много добре. Ще се опитаме още следваща седмица да намерим нов треньор, защото трябва да правим и селекция с него“, заяви кметът на Лом д-р Георги Гаврилов.

Ферарио Спасов застана начело на отбора на 15 март, като замени на поста Благой Кръстанов. Под негово ръководство „сините“ от Лом записаха 13 последователни победи в първенството на Северозападната трета лига, при голова разлика 36-2 и завършиха сезона с актив от 90 точки.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.