Кокала сменя Феро в Лом, договорът му е за 1+1 година

Кокала сменя Феро в Лом, договорът му е за 1+1 година

Емил Велев-Кокала е новият старши треньор на Левски (Лом). В последния ден на май опитният специалист се срещна с ръководството на клуба, а след срещата кметът на крайдунавския град д-р Георги Георгиев обяви, че договорът му е за 1+1 година. „Доказан специалист. Целта пред него да изгради добър отбор, който да се утвърди във Втора лига“, заяви д-р Гаврилов.

Емил Велев заменя на поста набора си Ферарио Спасов-Феро, който помогна на отбора да влезе във Втора лига, но след последния мач обяви, че си тръгва по здравословни причини. Интересното е, че и двамата са били наставници на Монтана. „Има всички предпоставки за добро представяне. Отборът разполага с добри футболисти. Още не сме започнали да правим селекция, ще се подсилим на някои позиции, но не на всяка цена, каза Емил Велев, който на изборите през април бе кандидат за народен представител от листата на БСП.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.