От Левски (Лом) искат да задържат Венци Иванов

От Левски (Лом) искат да задържат Венци Иванов

Покана да бъде в щаба и на Емил Велев-Кокала е отправило към Венци Иванов ръководството на Левски (Лом). Новият наставник на новака във Втора професионална лиганямал нищо против младият специалист да бъде част от екипа му.

През сезон 2020-2021 година Венци Иванов бе помощник на Благой Кръстанов и на заменилия го през март т.г. Ферарио Спасов, с когото работиха заедно и на стадион „Огоста“. Бившият нападател на Монтана ще даде отговор през следващата седмица.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.