Рокади и ново име в треньорския щаб на новак във Втора лига

Рокади и ново име в треньорския щаб на новак във Втора лига

Венци Иванов става директор на Детско-юношеската школа на Левски (Лом). За назначението му обяви президентът на клуба Гаврил Гаврилов-Гаров. Иванов бе помощник треньор на Благой Кръстанов и Ферарио Спасов в крайдунавския тим, но сега ще отговаря за работата с подрастващите в школата.

В екипа на новия наставник на новака във Втора професионална лига Емил Велев-Кокала пък влиза Ромил Жотев. През пролетта на 2018 година двамата бяха тандем в Спартак (Плевен), а сега ще работят заедно и в Левски.

От вчера на градския стадион в Лом работна група започна поставянето на нови пластмасови седалки. 880 броя ще бъдат монтирани на двата сектора. Специално за феновете на гостуващия отбор ще бъде обособен сектор, за да бъдат спазени изискванията на лицензионната комисия на БФС. От ръководството на клуба са сигурни, че стадионът ще получи лиценз и отборът ще играе на него срещите от Втора професионална лига.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.