Нов треньор ще се грижи за формата на вратарите в Лом

Нов треньор ще се грижи за формата на вратарите в Лом

Калин Костадинов ще бъде треньор на вратарите на Левски (Лом). Бившият страж на Монтана, който през есента изпълняваше същата функция в Кариана (Ерден) заменя Максим Тодоров, който остава на работа в ДЮШ на клуба. Това стана ясно на първата тренировка на крайдунавския тим. Новият наставник на новака във Втора лига Емил Велев-Кокала започна подготовка с 23 футболисти, като само двама от тях са нови. Защитникът Ваньо Илиев идва от Спортист (Своге). Той е юноша на Монтана, има мачове с екипа на Витоша (Бистрица) и в efbetлига. Друго ново попълнение е нападател, казва се Рачо Рачев и е юноша на столичния Левски (София).

„Наследих един добър отбор, който стана шампион без нито една загуба, с добри футболисти и затова ще правим много внимателна селекция. Ще привлечем най-много още двама-трима, за да засилим конкуренцията на някои постове. Целта пред отбора на този етап е да се утвърди в професионалния футбол и да радваме феновете с добри игри“, заяви Емил Велев.

С отбора се раздели Николай Николов, който се завърна на стадион „Огоста“. Голмайсторът на „сините“ от Лом Рангел Абушев пък бе опериран от херния. До 26 юни Левски ще се готви на клубната си база, а след това заминават на 10 дневен лагер в Тетевен (27 юни-6 август). По време на лятната си подготовка отборът ще изиграе най-малко 6 контролни срещи, като до момента са договорени спаринги с Ботев (Враца) на 26 юни, с Литекс (30) и с Монтана (2 юли). Левски ще гостува и на Локомотив в столичния квартал „Надежда“.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.