Ветерани на Монтана и Пирот играха мач в три полувремена

Ветерани на Монтана и Пирот играха мач в три полувремена

Футболни ветерани на Монтана и Пирот спазиха традицията и спретнаха мачле по време на празника Свети Дух. То се игра на стадиона в бившия завод „Прециз“. Третото полувреме пък се състоя в ресторант „Монтанезиум“.

Подобни приятелски срещи между двете побратимени общини датира още от преди промените настъпили у нас след 10 ноември 1989 година. В някои от тях е участвал и бившият капитан на българския национален отбор Стилиян Петров. Основен организатор от години пък е неговият баща Альоша Славчев.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.