Левски (Лом) се подсили с нападател

Левски (Лом) се подсили с нападател

Отборът на Лески (Лом) привлече класен футболист. Новакът във Втора професионална лига се договори с нападателя Андон Гущеров. 31-годишният голаджия се разбра с ръководството на клуба по финансовите въпроси и след това парафира за една година. На следобедната тренировка Гущеров ще бъде представен пред отбора, а в събота ще направи и неофициален дебют в контролната среща с Ботев (Враца).

Андон Гущеров идва на стадиона в крайдунавското градче от Пирин (Благоевград). Той започва кариерата си от родния си Беласица (Петрич), а след това игра за Славия, Волов (Шумен), Септември (Симитли), Любимец, Нефтохимик (Бургас) и ЦСКА 1948. През лятото на 2012 година Гущеров носи и екипа на Монтана.

Гущеров е третият нов футболист в лятната селекция на Левски (Лом). Преди него отборът се подсили със защитника на Спортист (Своге) Ваньо Илиев и с нападателя Рачо Рачев, който е юноша на столичния Левски (София).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.