Таран си тръгна от Лом

Таран си тръгна от Лом

Пътищата на Петко Петков и Левски (Лом) се разделиха след по-малко от 6 месеца. 31-годишният нападател облече синия екип през януари, но не се разбра с ръководството на клуба за нов договор и си тръгна. През пролетния дял от първенството на Северозападната трета лига юношата на Монтана вкара няколко решителни гола за крайдунавския тим, който се завърна в професионалния футбол след пауза от 28 години.

След като напусна стадион „Огоста“ Петков игра за столичния Академик, Рилски спортист (Самоков), Банско, ЦСКА 1948 и Балкан (Ботевград), както и в третодивизионни отбори от Австрия и Кипър. Извън футбола Петков стопанисва фитнес клуб в зала "Христо Ботев" в София, управител на която е друг известен монтанчанин Красимир Йотински.  На този етап Петков не мисли да окачи обувките на пирона, а предложения към него не липсват.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.