Нови чужденци на проби в Левски (Лом)

Нови чужденци на проби в Левски (Лом)

Левски (Лом) освободи двама от дошлите на проби в отбора чужденци и ще тества други трима в предстоящата контролна среща със съименника си от София. Мачът е в събота, от 11:00 часа на терен №2 стадион „Виваком Арена-Георги Аспарухов” в столицата. От Тетевен, където новакът във Втора лига е на лагер, си тръгнаха аржентинският централен защитник Николас Бараса и нидерландският халф Вапорт. За сънародника на Лионел Меси от крайдунавски клуб казаха, че не могат да го картотекират защото е извън Европейския съюз, раздялата с втория пък е по преценка на старши треньора Емил Велев-Кокала.

Централен защитник от Франция, дясно крило от Нидерландия и централен нападател от Швеция пък ще се опитат да впечатлят наставника на „сините“ от Лом в мача в столичния квартал „Подуене“. Имената им не бяха съобщени, но стана ясно, че те идва на проби. Освен триото спаринга с 9-ия в класирането от миналия сезон в елита ще бъде решаващ и за нидерландския полузащитник Йоран, който също е на проби в Левски (Лом), но вече няколко дни тренира с отбора. Двубоят пропускат заради контузии Раиф Мурадов, Кристиян Григоров и Йордан Георгиев.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.