Без Селяк-а в „А“ ОФГ

Без Селяк-а в „А“ ОФГ

Един от най-популярните отбори в област Монтана Селяк (Стубел) се отказва от участие  в първенството на „А“ областна футболна група. За това се говореше от месец, но бе обявено в официалната страница на клуба.

„Искаме да ви уведомим че отборът на Селяк (Стубел) преустановят участие в „А“ ОФГ. Благодаря на всички играчи, фенове и доброжелатели, които бяхме част от отбора и се опитвахме да го съхраним. Поради липсата на финанси и други неточности в клуба взехме това трудно решение. За три години и половина успяхме да съберем добър отбор и името на Селяка стана фактор в аматьорския футбол, но не винаги всичко става само с желание. Опитахме се да намерим спонсори, които да помогнат да запазим колектива и да подобрим организацията, но не успяхме“, написаха във Фейсбук.
Само преди две години ФК Селяк чества своята 80-годишнина. На стадиона в Стубел тогава се събраха ветерани от няколко поколения. Безспорно най-известният футболист на Селяк-а е Стефан Найденов-Доктора. Легендарният плеймейкър на Монтана, Берое (Стара Загора) и Спартак (Варна) си отиде от този свят през 2010 г.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.