Канят Мариян Огнянов да се завърне на стадион „Дунавски юнак“

Канят Мариян Огнянов да се завърне на стадион „Дунавски юнак“

От Левски (Лом) ще направят всичко възможно да си върнат и Мариян Огнянов. Лидерът на отбора напусна в навечерието на новия сезон. Той вече е разговарял с кмета на крайдунавския град д-р Георги Гаврилов, който се опитал да го е убеди да облече отново синия екип. По същата схема преди регионалното дерби с Монтана част от новака във Втора лига стана отново Кристиян Григоров. Преди две седмици 196-сантиметровият защитник бе освободен от старши треньора на „сините“ от Лом Емил Велев-Кокала, но след като и той напусна Григоров се завърна.

„Бях на море, когато ми се обади кметът. Приех веднага“, заяви 30-годишният футболист, който само след една тренировка отбеляза почетния гол на стадион „Огоста“ при загубата с 1:2. Досега единствения играч, който си тръгна по собствено желание от Левски (Лом) бе северномакедонският защитник Виктор Марковски. Той се контузи при домакинската загуба с 0:1 от Спортист (Своге), а след мача стана ясно, че близък човек от семейството е починал и Марковски се прибра в родината си.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.