Кутев и Гущеров аут за мача със Септември (София)

Кутев и Гущеров аут за мача със Септември (София)

Двама важни за отбора на Левски (Лом) футболисти ще пропуснат предстоящата домакинска среща със столичния Септември. Офанзивният полузащитник Даниел Кутеви нападателят Андон Гущеров са контузени и отпаднаха от групата за мача. Първият има проблеми с дясното коляно, а Гущеров е измъчван от стара травма. И двамата са несменяеми титуляри от началото на сезона.

Добрата новина за новия старши треньорът на „сините“ от Лом Ивайло Василев е, че в игра се завръщат отново крайните защитници Ваньо Иванов и Лъчезар Георгиев. Те не играха в предишния кръг, но контузиите, които им създават проблеми вече са отшумели.

Наставник на крайдунавския тим се надява неговият отбор да вземе поне точка от един от най-стойностните отбори в групата.

Групата на Левски (Лом) за мача със Септември (София):

вратари: Диян Вълков, Васил Асенов;

защитници: Раиф Мурадов, Кристиян Григоров, Васил Сапунджиев, Ваньо Илиев, Цвети Неделчев, Петър Генчев;

полузащитници и нападатели: Николай Христов, Мохамед Сила,Лъчезар Георгиев, Йордан Георгиев, Георги Цеков, Дамиен Мари, Бапианга Танга, Даниел Пехливанов, Мариян Огнянов. Георги Иванов

треньор: Ивайло Василев.

Левски (Лом) – Септември (София)

Контузени: Даниел Кутев, Андон Гущеров.

Наказани: няма.

Главен съдия: Никола Петров.

Асистенти: Мартин Мачев, Венцислав Банчев.

Четвърти съдия: Благой Манов.

Съдийски наблюдател: Илко Томов.

Стадион: „Дунавски юнак“.

Неделя, 29 август, от 18:00 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.