Неделчев, Иванов и Ненов пропускат мача с Партизан

Неделчев, Иванов и Ненов пропускат мача с Партизан

Трима футболисти на Левски (Лом) Цвети Неделчев, Деян Иванов и Гален Ненов имат различни здравословни проблеми и няма да пътуват с отбора за Червен бряг за мача с Партизан от втория предварителен кръг на турнира за Купата на България. Старши треньорът на крайдунавския тим Ивайло Василев обаче ще може да разчита отново на Даниел Кутев, Кристиян Григоров и Андон Гущеров. Триото е напълно възстановено от контузите, които ги измъчваха през миналата седмица.

Очаква се привлеченият от Ботев (Враца) вратар Дамян Дамянов да дебютира за отбора срещу Партизан. Двубоят е в сряда от 16:00 часа. По регламент при равенство в редовното време се играят две полувремена от по 15 минути и при ново равенство се изпълняват дузпи до излъчването на победител.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.