Младшата на Монтана отнесе с 6:2 Севлиево, посвети успеха на контузен съотборник

Младшата на Монтана отнесе с 6:2 Севлиево, посвети успеха на контузен съотборник

Юношите младша възраст на Монтана разгромиха с 6:2 като гости Севлиево в среща от втория кръг на първенството на зона „Велико Търново” U17. С хеттрик за успеха на малките монтанци се отличи Кевин Аспарухов, Ивелин Георгиев, Анислав Миланов и Алекс Петров също записаха имената си сред голмайсторите. Победата си таланите на треньора Бисер Ефремов посветиха на своя съотборник Светлозар Иванов, който десетина минути след като се появи в игра, получи контузия, бе изнесен на носилка от терена и откаран в местната болница. Там му направиха рентгенова снимка, а от нея стана ясно, че има пукване на коста под дясното коляно.

„Дежурният лекар на мача реагира мигновено и обездвижи крака му. В болницата в Севлиево ни обърнаха голямо внимание. Бащата на детето, причинило травмата, многократно ни се извини за неприятната ситуация. Светлозар ще запомни с лошо тази среща, но за щастие се размина с по-тежка травма”, заяви треньорът на Монтана.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.