Нидерландец си тръгна от Левски (Лом)

Нидерландец си тръгна от Левски (Лом)

Ден преди гостуването на Янтра нидерландският нападател на Левски (Лом) Акрам Салхи се е срещнал с ръководството на клуба и е заявил, че иска да напусне. В края на октомври 24-годишният футболист бе нарочен за гонене, но тогава до раздяла не се стигна. Този път двете страни са се разбрали да разтрогнат договара по взаимно съгласие.

За мача в Габрово старши треньорът на новака в групата Анатоли Тонов няма да може да разчита отново на трайно контузения Даниел Пехливанов. Травмите на Ваньо Илиев, извадено рамо и Раиф Мурадов, разтежение, обаче отшумяха и те ще попаднат е групата. „Ще играем за победа. Подготвихме се добре, дано този път късметът да бъде на наша страна“, заяви наставникът на Левски. 

Групата на Левски (Лом) за мача с Янтра (Габрово):

вратари: 1.Диян Вълков, 12.Дамян Дамянов;

защитници: 13.Раиф Мурадов, 5.Кристиян Григоров, 11.Васил Сапунджиев, 18.Ваньо Илиев, 22.Цвети Неделчев, 16.Мохамед Сила, 15.Лъчезар Георгиев, 21.Петър Генчев, 15.Никола Гавов;

полузащитници: 4.Николай Христов, 14.Деян Иванов, 6.Гален Ненов, 8.Даниел Кутев;

нападатели:10.Йордан Георгиев, 7.Георги Цеков, 9.Андон Гущеров, 20.Лука Стоянович.

треньор: Анатоли Тонов.

Янтра (Габрово) – Левски (Лом)

Контузен: Даниел Пехливанов.

Наказани: няма.

Главен съдия: Васимир Маруан Ел-Хатиб.

Асистенти: Мартин Ангелов, Павлин Михайлов.

Четвърти съдия: Стоян Арсов.

Съдийски наблюдател: Камен Алексиев.

Стадион: „Христо Ботев“.

Вторник, 23 ноември, от 14:30 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.