Кутев пропуска мача с един от лидерите във Втора лига

Кутев пропуска мача с един от лидерите във Втора лига

Проблемите в лагера на Левски (Лом) не спират. В началото на седмицата един от основните футболисти на новака във Втора лига Даниел Кутев се разболя. Kубът се раздели и с нидерландското си крило Акрам Салхи, a трайно контузен е Даниел Пехливанов. Добрата новина за старши треньора Анатоли Тонов е, че Ваньо Илиев и Раиф Мурадов вече тренират на пълни обороти. Двамата обаче, не са на сто процента възстановени от травмите, които ги измъчваха през последния месец и може да не започнат от първата минута на домакинската среща с Миньор (Перник).

„Излизаме срещу един от лидерите в класирането. При нас няма място за отстъпление, всяка точка е ценна“, заяви след последната тренировка наставникът на крайдунавския тим. Двубоят е в събота, от 14:30 часа на стадион „Българрски юнак“.

Групата на Левски (Лом) за мача с Миньор (Перник):

вратари: 1.Диян Вълков, 12.Дамян Дамянов;

защитници: 13.Раиф Мурадов, 5.Кристиян Григоров, 11.Васил Сапунджиев, 18.Ваньо Илиев, 22.Цвети Неделчев, 16.Мохамед Сила, 15.Лъчезар Георгиев, 21.Петър Генчев, 15.Никола Гавов;

полузащитници: 4.Николай Христов, 14.Деян Иванов, 6.Гален Ненов;

нападатели: 10.Йордан Георгиев, 7.Георги Цеков, 9.Андон Гущеров, 20.Лука Стоянович.

треньор: Анатоли Тонов.

Левски (Лом) - Миньор (Перник)
Контузени: Даниел Пехливанов, Даниел Кутев.

Наказани: няма.

Главен съдия: Иво Андреев.

Асистенти: Владимир Велев, Иван Иванов.

Четвърти съдия: Георги Спасов.

Съдийски наблюдател: Иво Боев.

Стадион: „Дунавски юнак“.

Събота, 27 ноември, от 14:30 часа.

Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.