Монтана подписа с шампион на Тайланд и договори национал на Словакия

Монтана подписа с шампион на Тайланд и договори национал на Словакия

Ръководството на ВК Монтана започна ударно със селекцията за сезон 2022-2023 година. Кметът Златко Живков е дал зелена светлина за привличането в отбора на екснационала Мирослав Градинаров (203 см/92 кг). Преди месец роденият във Варна 37-годишен посрещач стана шампион на Тайланд с Даймънд Фууд (Сарабури) и бе избран за №1 на своя пост в първенството на азиатската държава. Договорът на Градинаров, който може да играе с успех и като диагонал, е за една година.

От зала „Огоста“ разкриха също така, че за сигурнно ново попълнение може да се смята и разпределителят Филип Палгут (201 см/91 кг). Той е роден на 23 септември 1991 г. в Братислава, национал е на Словакия, а за последно е носил екипа на австрийския Посожилница Аич/Доб.

Палгут трябва да замени един от любимците на монтанските фенове Максимилиан Талер. Освен националът на Австрия от Монтана си тръгват втория разпределител Стефан Георгиев, диагоналът Жулиен Георгиев и диагоналът Стефан Чавдаров. Първите двама ще подсилят Добруджа (Добрич), а Чавдаров вече бе представен като ново попълнение на Дея Спорт (Бургас). Част от монтанския тим през новия сезон няма да бъдат също така кубинските перли Виктор Рамон (посрещач) и Луис Видал (център).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.