Еър Теди отново ще облече екипа на родния си клуб

Еър Теди отново ще облече екипа на родния си клуб

Теодор Тодоров ще играе отново за Монтана. 32-годишният централен блокировач бе посрещнат в ранния след обяд днес в общината от кмета Златко Живков и след срещата стана ясно, че е приел условията и предстои да подпише едногодишен договор с родния си клуб. За последно 208-сантиметровият волейболист носеше екипа на Хебър (Пазарджик), с който спечели шампионската титла и Купата на България.

Теодор Тодоров е роден на 1 септември 1989 г. в Монтана, завършива Професионалната гимназия по електротехника „Христо Ботев“. Именно в бившия електротехникум талантът му е забелязан и той е привлечен в ДЮШ на клуба, а след две години започва да играе в мъжкия тим. От зала „Огоста“ преминава в ЦСКА, а след пет сезона с червения екип продължава кариерата си зад граница. Става национал на България едва на 19 години и е със същствени заслуги за 4-то място, на което отборът заема на Олимпиадата в Лондон през 2012 година.

За Еър Теди това е второ завръщане в Монтана. През пролетта на 2016 година той подсили родния си тим във финалния турнир за националната Купа. Теодор Тодоров е третото ново попълнение в селекцията на Северозападния тим. Преди него клуба си осигури услугите на 37-годишния посрещач Мирослав Градинаров и 201-сантиметровият разпределител Филип Палгут (30 г.), който е национал на Словакия.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.