Владо Николов идва в зала „Огоста” тази вечер

Владо Николов идва в зала „Огоста” тази вечер

Днес ще се играят шестте срещи от турнира за Купата на България по волейбол. От 18 часа в зала „Огоста” отборът на Монтана приема звездния тим на Левски. За столичани този мач е единствената им възможност да спасят сезона, защото при загуба и очертаващото им се не класиране за плейофите от първенството в Суперлигата, за отбора всичко свършва в началото на март. За това си дава ясна сметка и президентът на Левски Владимир Николов, който идва за мача чак от Франция. Въпреки ангажиментите с клубния си тим Лион бившият капитан на националния отбор ще надъхва „сините” от трибуните в монтанската зала. В лагера на домакините цари видимо спокойствие. Само преди десет дни възпитаниците на треньора Петър Шопов надвиха като гости Левски с 3:2 гейма. Каквато и да е победа тази вечер ще изпрати Монтана на финалите.

В останалите срещи днес съперници ще бъдат: Арда (Кърджали) – ЦСКА, Пирин (Разлог) – Нефтохимик (Бургас), Тетевен волей – Марек (Дупница), Ботев (Луковит) – Добруджа (Добрич), Ботев (Ихтиман) – Миньор (Перник).


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.