Волейболистите се местят в зала „Младост”

Волейболистите се местят в зала „Младост”

Волейболистите на Монтана ще стават новодомци.

Възпитаниците на треньора Петър Шопов ще напуснат своята крепост зала „Огоста” и ще се преместят в далеч по-голямата зала „Младост”.

Това се прави най-вече с цел да могат да се предават пряко по телевизията домакинските срещи на отбора.

Заради невъзможността в спортното съоръжение в едноименния парк „Огоста” да се разположат камери на БНТ, която държи тв-правата, през последните да сезона нито една домакинска среща на Монтана не бе предавана пряко в ефир.

„Тук сме си у дома, но трябва да се съобразяваме с изискванията на телевизията, защото от там идват и пари от тв-правата”, заяви Петър Шопов.

Зала „Младост” е вече разчертана и за волейбол и в сряда там Монтана ще приеме отбора на Миньор (Перник).

Срещата е от 16-ия кръг на волейболната Суперлига при мъжете.  

За последно в зала „Младост” се игра волейбол в началото на 90-те години, тогава пък баскетболният отбор се помещаваше в „Огоста”.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.