Монтана падна от ЦСКА пред погледа на спортния министър

Монтана падна от ЦСКА пред погледа на спортния министър

Отборът на Монтана завърши със загуба редовния сезон в Суперлигата при мъжете. В среща от последния 18-ти кръг възпитаниците на треньора Петър Шопов бяха надиграни с 3:1 гейма като гости на ЦСКА. Мачът започна повече от отлично за монтанския тим, който спечели убедително първата част с 25:15. Следващите две домакините затвориха на при резултат 25:21, а победата си узакониха след успех в четвъртия гейм с 25:22. Той бе и най-оспорван и в него Монтана успя да стопи разлика от пет точки от 22:17 до 22:22, но не се възползваха от психологическото си предимство. Минчо Минчев реализира 18 т. за гостите, а една по-малко от него мача завърши Симеон Александров. Яни и Борислав Парапунови се отличиха с по 13 т. за ЦСКА. Сред зрителите в столичната зала „Васил Симов” бяха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и селекционерът на националния отбор на България Пламен Константинов.

В останалите срещи от кръга се получиха следните резултати: Нефтохимик (Бургас) – Миньор (Перник) 3:0, Марек (Дупница) – Арда (Кърджали) 3:0, Тетевен волей – Левски 1:3, Пирин (Разлог) – Добруджа (Добрич) 3:2.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2022 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.