Юношите на Монтана разбиха Ботев (Враца) с 3:0

Юношите на Монтана разбиха Ботев (Враца) с 3:0

Отборът на Монтана записа категорична победа с 3:0 (25:9, 25:18, 25:20) над Ботев (Враца) в дербито на последния Х кръг от редовния сезон от първенството на VI група на северозападната волейболна зона за юноши ст.в.

 Двубоят се игра в зала „Огоста”, а преди неговото начало стана ясно, че треньорът на домакините Георги Ангелов-Гунди няма да може да използва трима от основните си състезатели.

Заради вирусно заболяване Цветко Куздов, Кристиян Ценов и Венцислав Върбанов били на системи и дори не можаха да дойдат да гледат мача от трибуните.

Притесненията на наставника на Монтана обаче се оказаха напразни, защото момчетата му играха страхотно и не оставиха никакви съмнения в превъзходството си.

Това бе десетата победа за отбора от десет мача, като в тях монтанчани не дадоха нито един гейм на своите съперници и завършиха редовния сезон с пълен актив от 30 точки и 30-0 геймова разлика.

На второ място в класирането остана отборът на Тетевен, който заедно с Монтана продължава в следващия етап от шампионата.

Монтана – Ботев (Враца) 3:0 (25:9, 15:18, 25:20)

Монтана: Антон Ангелов-кап., Кристиян Борисов, Калоян Иванов, Алберто Пенков, Веселин Цветков, Кристофър Еленков, Ивелин Илиев, С. Димитров, Марчо Василев-либеро. Треньор: Георги Ангелов.

Ботев: Владислав Катранкиев, Антони Добренов, Мартин Ценов, Цветелин Петров-кап., Никола Методиев, Емилиян Петров, Яни Цветков, Лъчезар Петров, Николай Томов, Ангел Димитров, Валентин Керефийски, Томислав Евгениев-либеро. Треньор: Маргарита Илиева.

Зала „Огоста”-50 зрители.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.