Волейболистите отърваха глобите, стигнаха до трети мач с Арда

Волейболистите отърваха глобите, стигнаха до трети мач с Арда

Отборът на Монтана спечели с 3:2 (25: 22, 23:25, 21:25, 25:22, 15:9) гостуването си на Арда и изравни на 1:1 резултата от ¼ финалната плейофна серия за титлата във волейболната Суперлига при мъжете.

По този начин монтанчани отърваха глобите, които щяха да отнесат при отпадане на този етап от шампионата.

В препълнената зала „Арпезос” в Къджали гостите започнаха по-добре и взеха първия гейм с 25:22.

Следващите два бяха за домакините, но в решителния четвърти възпитаниците на треньора Георги Петров корегираха играта си го затвориха с 25:22.

В тайбрека психологическото предимство вече бе на страната на Монтана, който се възползваха по най-добрия начин от него, печелейки го с 15:9 и така стигнаха до трети мач, който ще се играе в зала „Огоста” в сряда, 18 март от 18 часа.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.