Волейболистите пак губят от Марек след тайбрек

Волейболистите пак губят от Марек след тайбрек

Отборът на Монтана допусна втора загуба след тайбрек от действащия шампион Марек.

Пред двойно по-малко зрители, в сравнение с първия мач в „Арена Горна малина”, възпитаниците на треньора Георги Петров отстъпиха с 2:3 (27:25, 16:25, 25:27, 26:24, 10:15).

Първият гейм тимът от Дупница водеше с 24:21, но Минчо Минчев бе с основна заслуга монтанчани да го спечелят.

Основният разпределител на Монтана Любомир Агонцев пък получи червен картон във втория, за бурна реакция срещу отсъждане на съдията Петър Харизанов, което наклони везните към Марек.

Следващите две части бяха много оспорвани, като в четвъртата символичните гости от Дупница водеха с 24:21, но отново Минчо Минчев не им позволи да спечелят.

Така се стигна до тайбрек, в който монтанчани имаха психологическо предимство, но место да се възползват от него те играха трагично и го загубиха с 11:15.

Минчо Минчев завърши мача с внушителните 30 точки, за успеха на Марек Станислав Величков реализира 19 точки.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.