От зала „Огоста” осигуряват превоз за третия мач с Марек

От зала „Огоста” осигуряват превоз за третия мач с Марек

Ако има желаещи, които искат да подкрепят отбора на Монтана в третия му ½ финален плейофен мач с Марек , то ръководството на клуба ще им осигури безплатен превоз.

Това заяви за chervenkarton.com кметът на Монтана Златко Живков.

Той лично няма да бъде в столичната зала „Сливница”, защото заедно със семейство си замина днес на гости на дъщеря си Антина, която е студентка във Виена.

Според монтанския градоначалник силите във волейболното ни първенство са доста изравнени и все още не е ясно кои два отбора от Монтана, Марек, Добруджа и Нефтохимик ще играят на финала.

„И четирите ни досегашни срещи с Марек приключваха с тайбрек.

По някога и странични фактори влияят на крайния резултат, но те никога не са в наша полза”, заяви по телефона кметът на Монтана.

Третата среща с Марек е в зала „Сливница” в събота, 28 март и ще започне в 17.30 часа и ще бъде предаван пряко по Канал 2 на БНТ.

Тимът от Дупница води в серията с 2:0, по регламент се играе до три победи от пет мача.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.