И Валентин Братоев дойде в Монтана

И Валентин Братоев дойде в Монтана

След Николай Николов още един национален състезател ще подсили Монтана за предстоящите срещи от турнира за Купата на България по волейбол при мъжете (20- 23 април).

Днес към отбора се присъедини Валентин Братоев, който в петък изигра последния си мач за френския си тим Аячо (Ажаксио), който загуби с 1:2 от Лион ¼ финалната плейофна серия за титлата на Франция.

В монтанския тим вече втори месец играе неговият брат-близнак Георги.

Отборът на Монтана замина днес за столицата, а по-късно следобяд ще направи една тренировка в зала „Сливница”.

Там утре започват срещите от група „Б”.

В първата от тях Монтана се изправя срещу Нефтохимик (Бургас), двубоят ще започне в 17.30 часа.

От 19 часа е мачът Марек (Дупница – Арда (Кърджали).

В група „А” са Добруджа (Добрич), Пирин (Разлог), миналогодишният носител на трофея Левски (София) и втородивизионният Виктория волей (Пловдив), като срещите от нея ще се играят в зала „Добротица” в Добрич.

Класиралите се на първите две места отбори в двете предварителни групи ще спорят за трофея, като домакин на финалния турнир е град Добрич.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.