Монтана си върна на Марек и остана в борбата за Купата

Монтана си върна на Марек и остана в борбата за Купата

Отборът на Монтана победи Марек с 3:1 (25:23, 20:25, 25:23, 25:23) и запази шансовете си за класиране за финалния турнир за Купата на България по волейбол при мъжете.

С 20 точки Минчо Минчев бе най-резултатен за победителите.

Тодор Вълчев завърши мача с 18 точки за символичните домакини, но престъпване в самия му край донесе победната точка за монтанския тим.

С успеха си момчетата на треньора Георги Петров си върнаха на тима от Дупница, който по-рано през април ги отстрани от борбата за шампионската титлата, която в последствие спечели.

„Не спряхме да се борим и затова спечелихме.

Днес сервизът ни бе по-добър от вчера, макар че отново имаше брак.

Срещу Арда утре ще ни бъде много трудно, но ще търсим чиста победа, за да избегнем евентуална въртележка”, заяви след края на мача треньорът на Монтана.

Сред зрителите в столичната зала „Сливница” днес бе спортният министър Красен Кралев и наставникът на националния отбор на България Пламен Константинов.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.