БФВ отложи със седмица турнира в зала „Младост“

БФВ отложи със седмица турнира в зала „Младост“

Ръководството на Българската федерация по волейбол уважи молбата на Монтана квалификационния турнир, на който ВК е домакин, да бъде отложен със седмица. „Имаме състезатели и хора от спортно-техническия екип, които са заразените с коронавирус. Отборът е поставен в изолацията, която изтича на 12 октомври и поради тази причина не може да се готви пълноценно, затова изпратихме писмо до федерацията“, заяви кметът на Монтана Златко Живков.

От БФВ се съобразиха с това и решиха турнирът в зала „Младост“ от „група 4“ да се проведе от 19 до 21октомври. В него ще участват отборите на Монтана, Марек (Дупница), Славия (София) и Ботев (Луковит). Според регламента победителят се класира за първата осмица на Суперлигата, четвъртият отива директно във втората осмица, а отборите заели второто и трето място ще играят допълнителен бараж.


Всички права са запазени. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът, придружен с хипер-връзка към неговия интернет адрес.

© 2021 Design © 777x7 LTD | 777x7.com. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.